Teemme myös muita remonttitöitä

Meiltä onnistuu monenlaiset remonttityöt niin sisällä kuin ulkona. Ota yhteyttä, niin katsotaan mistä hommasta on kyse!

Meiltä myös muut remonttityöt!

Turhauttaako rähjäinen roskakatos, kaipaako terassi uutta särmää. Meiltä saat takuuvarmasti hyvän jäljen joko vanhan korjaukseen tai aivan uuden rakentamiseen.

Teemme useita erilaisia remonttitöitä, ota rohkeasti yhteyttä, niin teemme juuri teille sopivan ja räätälöidyn tarjouksen.

Laadimme suunnitelmat yhdessä teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaan aina materiaaleista rakenteeseen asti. Näin saatte tarjouksen joka varmasti vastaa toiveitanne!

Tulemme paikalle askartelemaan remontin valmiiksi, joten voit askarrella omia juttujasi tai olla vieressä kahvikupponen kourassa remontin edistyessä.

Huolella tehty työ on kestävä sekä miellyttävä silmälle. Siksi tarkastamme työn aina yhdessä kanssanne ennen projektin päättämistä varmistaaksemme, että lopputulos on toiveidenne mukainen. Tarjoamme myös kahden vuoden takuun, jotta voit olla varma työn kestävyydestä.

Ota yhteyttä ja maalataan teillekin kaunis koti!

Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen

Meistä

Tarinamme sai alkunsa lukioajoista, jolloin ensimmäiset kesätyökokemukset maalausalalla sytyttivät meissä intohimon alaa kohtaan. Kuitenkin työskennellessämme toisten palveluksessa huomasimme nopeasti, että yrityksen tavoitteet eivät välttämättä aina vastanneet omiamme. Myyjien tekemät virheet ja kiirehtiminen estivät meitä tekemästä työtä niin hyvin kuin olisimme halunneet.

Niinpä päätimme tarttua tilaisuuteen ja perustaa oman yrityksen. Alkuun keskityimme julkisivumaalauksiin, mutta pian saimme kyselyitä myös muista remonttihommista. Olemme aina olleet rohkeita ja halunneet haastaa itsemme uusissa projekteissa. Tänä päivänä tarjoamme monipuolisia remonttipalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Olemme erikoistuneet erityisesti talojen ja kattojen maalaus- ja pinnoitustöihin, mutta teemme myös muita remontteja sisällä ja ulkona.

Yrityksemme on säilyttänyt arvot, jotka olivat yrityksen perustamisen taustalla. Emme koskaan tingi vastuullisuudesta kiireen vuoksi, vaan pyrimme aina tekemään työmme niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattitaitoista ja vastuullista palvelua.

Yhteystiedot

Eemil Tornberg

040 938 9403
eemil@colorajaton.fi

Kuisma Tuononen

045 279 7792
kuisma@colorajaton.fi