Katon huolto kannattaa

Kattokin kaipaa huoltoa! Usein katon huono kunto selviää vasta, kun sinne kiipeää.
Kattojen pesut, maalaukset tai pinnoitukset ammattilaisen tekemänä siirtävät kattoremonttia kauemmaksi tulevaisuuteen!

Katon pesu

Onko kattosi sammaleen tai muun kasvuston peitossa? Katolle kertynyt lika ja kasvusto vaurioittaa peltikaton maalipintaa sekä tiilikaton pinnoitetta.

Mikäli katto on hyväkuntoinen, katon pesu on fiksu ja edullinen valinta. Katto pestään perinteisesti harjalla ja pesuaineella tai painepesurilla tarpeesi mukaan. Pesu antaa katolle pidemmän keston edulliseen hintaan!

Peltikaton maalaus

Mikäli ruoste pilkistää maalipinnan alta tai katon maalipinta on muuten vain huonokuntoinen, mutta kattopelti on vielä hyvässä kunnossa, on peltikaton maalaus fiksu valinta.

Vaikka peltikatto on pitkäikäinen, sen huoltoa ei kannata unohtaa! Peltikaton maalaus antaa katolle jopa viidentoista vuoden suojan, pidentäen sen käyttöikää. 

Tiilikaton pinnoitus

Onko tiilikattosi pinnoite kulunut, näyttääkö katto mattaiselta ja kuivalta? Onko ensimmäiset kattotiilet alkaneet halkeilemaan?

Tiilikatto pitäisi pinnoittaa noin 10-15 vuoden välein hyvän keston takaamiseksi. Mikäli pinnoite on kulunut pois, pääsee vesi imeytymään tiilin huokosiin. Jäätyessään vesi laajenee ja kattotiilet halkeilevat. Pinnoite estää veden imeytymisen tiileen, jolloin vältytään kalliilta kattotiilien uusimiselta!

Ota yhteyttä ja maalataan teillekin kaunis koti!

Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen

Meistä

Tarinamme sai alkunsa lukioajoista, jolloin ensimmäiset kesätyökokemukset maalausalalla sytyttivät meissä intohimon alaa kohtaan. Kuitenkin työskennellessämme toisten palveluksessa huomasimme nopeasti, että yrityksen tavoitteet eivät välttämättä aina vastanneet omiamme. Myyjien tekemät virheet ja kiirehtiminen estivät meitä tekemästä työtä niin hyvin kuin olisimme halunneet.

Niinpä päätimme tarttua tilaisuuteen ja perustaa oman yrityksen. Alkuun keskityimme julkisivumaalauksiin, mutta pian saimme kyselyitä myös muista remonttihommista. Olemme aina olleet rohkeita ja halunneet haastaa itsemme uusissa projekteissa. Tänä päivänä tarjoamme monipuolisia remonttipalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Olemme erikoistuneet erityisesti talojen ja kattojen maalaus- ja pinnoitustöihin, mutta teemme myös muita remontteja sisällä ja ulkona.

Yrityksemme on säilyttänyt arvot, jotka olivat yrityksen perustamisen taustalla. Emme koskaan tingi vastuullisuudesta kiireen vuoksi, vaan pyrimme aina tekemään työmme niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattitaitoista ja vastuullista palvelua.

Yhteystiedot

Eemil Tornberg

040 938 9403
eemil@colorajaton.fi

Kuisma Tuononen

045 279 7792
kuisma@colorajaton.fi