Yrityksemme

Nuorella energialla pystyy ottamaan riskiä kantaen samalla vastuuta. 

Yrityksen tietoja

ColoRajaton Oy
Y-tunnus: 3224017-2
info@colorajaton.fi

Laskutustiedot
Verkkolaskutusosoite: 003732240172
OVT-tunnus: 003732240172

Yrittäjien tervehdys

Tarinamme sai alkunsa lukioajoista, jolloin ensimmäiset kesätyökokemukset maalausalalla sytyttivät meissä intohimon alaa kohtaan. Kuitenkin työskennellessämme toisten palveluksessa huomasimme nopeasti, että yrityksen tavoitteet eivät välttämättä aina vastanneet omiamme. Myyjien tekemät virheet ja kiirehtiminen estivät meitä tekemästä työtä niin hyvin kuin olisimme halunneet.

Niinpä päätimme tarttua tilaisuuteen ja perustaa oman yrityksen. Alkuun keskityimme julkisivumaalauksiin, mutta pian saimme kyselyitä myös muista remonttihommista. Olemme aina olleet rohkeita ja halunneet haastaa itsemme uusissa projekteissa. Tänä päivänä tarjoamme monipuolisia remonttipalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Olemme erikoistuneet erityisesti talojen ja kattojen maalaus- ja pinnoitustöihin, mutta teemme myös muita remontteja sisällä ja ulkona.

Yrityksemme on säilyttänyt arvot, jotka olivat yrityksen perustamisen taustalla. Emme koskaan tingi vastuullisuudesta kiireen vuoksi, vaan pyrimme aina tekemään työmme niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattitaitoista ja vastuullista palvelua.

Käytämme kestäviä materiaaleja ja noudatamme huolellisia työmenetelmiä varmistaaksemme, että tarjoamamme palvelut ovat korkealaatuisia ja kestäviä.

Arvostamme yhteistoimintaa ja panostamme tiimityöhön sekä avoimeen kommunikointiin. Luomme hyvän työympäristön, jossa jokaisen panosta arvostetaan ja kuunnellaan. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme yhdessä saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lähestymme projekteja rohkeudella ja innovatiivisuudella. Uskallamme ottaa haasteita vastaan ja kokeilla uusia toimintatapoja luodaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Rohkeutemme auttaa meitä kehittymään ja erottumaan kilpailijoista.

Talon maalaus

Teemme seinistänne kauniit ja kestävät! Toteutamme julkisivumaalaukset tarpeidenne mukaan.

Kattopalvelut

Huolehdimme siitä, että katto on suojattu ja kestävä kaikissa olosuhteissa. Meidän kattopalvelumme ovat avain turvalliseen ja kestävään kotiin.

Muut remonttityöt

Meiltä saat monipuoliset remonttipalvelut, oli kyseessä sitten terassin uusiminen tai olohuoneen maalaus.

Yhteystiedot

Eemil Tornberg

040 938 9403
eemil@colorajaton.fi

Kuisma Tuononen

045 279 7792
kuisma@colorajaton.fi