Talon maalaus kannattaa

Ulkomaalaus tarjoaa kodillesi tärkeän suojan, säästäen sinua kalliilta julkisivuremontilta.
Ammattilaisten tekemänä jälki on takuulla hyvää.

Alkaako maali halkeilla?
Näyttääkö seinä kuluneelta?

Meillä on teille ratkaisu!

Suomen ankarissa olosuhteissa talo täytyy maalata säännöllisesti. Hyvin maalattu pinta kestää jopa 15 vuotta huoltovapaana. Ammattilaisten tekemänä homma hoituu nopeasti ja vaivattomasti!

Talon maalausta ei myöskään kannata jättää suomalaiseen tapaan viime hetkille. Maalipinnassa on kyse paljon muustakin kuin kodin ulkonäöstä; hyvin maalattu pinta pitää verhoilun kunnossa ja talon arvo säilyy. Paras maalausajankohta on, kun maalipinta on vielä kestävä ja hyväkuntoinen, mutta alkaa osoittamaan paikoittain kulumisen merkkejä.

Tarjoamme työllemme kahden vuoden takuun!

1.

Tarjous

Tarjouspyynnön jälkeen otamme teihin yhteyttä ja sovimme ajan tarjouskäynnille. Paikan päällä sovimme työn laajuudesta sekä kuuntelemme toiveenne! Tämän jälkeen saatte kiinteän tarjouksen sähköpostiin saman päivän aikana!

2.

Sopimus

Tarjouksen hyväksyminen käy sopimuksesta, mutta halutessanne kirjoitamme erillisen urakkasopimuksen, jossa on sovittu tarkkaan työn ajankohdasta ja toteutuksesta!

3.

Märkähomepesu

Huoltomaalausurakka alkaa märkähomepesulla. Seinän kastelun jälkeen seinälle levitetään homepesuaine. Tehokkaalla harjauksella varmistamme lian irtoamisen, jotta maali varmasti tarttuu seinään! Homeaine ja lika huuhdellaan seinältä pois ja jätetään seinä kuivumaan seuraavaa työvaihetta varten. 

4.

Kaavinta

Jos seinässä on pihkaa tai hilseillyttä maalia, poistamme ne mekaanisesti kaapimalla. Tämä varmistaa uuden maalin tarttumisen ja uuden maalipinnan kauneuden vahingoittamatta seinän pintaa.

5.

Maalaus

Lopuksi itse seinä maalataan perinteisesti pensseleillä ja valitsemallanne maalilla. Tässä vaiheessa uuden värin yleisilme alkaa hahmottua! Malta kuitenkin hetki, keskeneräinen työ ei ole yhtä kaunista kuin lopputulos!

6.

Lopputarkastus

Siivoamme työmaan ja toimitamme jätteet asianmukaisesti jatkokäsittelyyn. Työn valmistuttua käymme teidän kanssanne yhdessä työn jäljen läpi. Tässä vaiheessa on helppo korjata virheitä ja kuunnella toiveita! Täten varmistamme, että olette lopputulokseen tyytyväinen! 

7.

Valmis!

Voit nauttia kauniista kodista! Kestävä lopputulos suojaa kotianne jopa 15 vuoden ajan! Kahden vuoden takuu antaa turvaa, jos työvirheitä ilmenee.

Ota yhteyttä ja maalataan teillekin kaunis koti!

Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen

Meistä

Tarinamme sai alkunsa lukioajoista, jolloin ensimmäiset kesätyökokemukset maalausalalla sytyttivät meissä intohimon alaa kohtaan. Kuitenkin työskennellessämme toisten palveluksessa huomasimme nopeasti, että yrityksen tavoitteet eivät välttämättä aina vastanneet omiamme. Myyjien tekemät virheet ja kiirehtiminen estivät meitä tekemästä työtä niin hyvin kuin olisimme halunneet.

Niinpä päätimme tarttua tilaisuuteen ja perustaa oman yrityksen. Alkuun keskityimme julkisivumaalauksiin, mutta pian saimme kyselyitä myös muista remonttihommista. Olemme aina olleet rohkeita ja halunneet haastaa itsemme uusissa projekteissa. Tänä päivänä tarjoamme monipuolisia remonttipalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Olemme erikoistuneet erityisesti talojen ja kattojen maalaus- ja pinnoitustöihin, mutta teemme myös muita remontteja sisällä ja ulkona.

Yrityksemme on säilyttänyt arvot, jotka olivat yrityksen perustamisen taustalla. Emme koskaan tingi vastuullisuudesta kiireen vuoksi, vaan pyrimme aina tekemään työmme niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattitaitoista ja vastuullista palvelua.

Yhteystiedot

Eemil Tornberg

040 938 9403
eemil@colorajaton.fi

Kuisma Tuononen

045 279 7792
kuisma@colorajaton.fi